Paniekhulp? JA!

Een website maken over paniek was voor mij de meest logische stap ooit: iets wat mij zo ontzettend geholpen heeft moet beschikbaar zijn voor andere mensen met hetzelfde probleem: Paniekaanvallen. 
 

Ik had paniekaanvallen

Jarenlang heb ik last gehad van paniekaanvallen. In mijn persoonlijke verhalen lees je er alles over. 
Onlangs werd mij gevraagd waarom ik toch, zoiets persoonlijks als het hebben van paniek en angstaanvallen zou willen delen met het hele internet? 
Je hele mentale hebben en houden op de digitale-straat gooien en iedereen laten lezen over een probleem waar niemand het eigenlijk over heeft: paniekaanvallen 
Juist daarom wilde ik het delen: niemand spreekt er over. Er zijn duizenden mensen per jaar die er last van hebben maar niemand deelt zijn of haar probleem en oplossingen delen we al helemaal niet. 
 
Waarom paniekhulp?
Daarom ben ik begonnen met paniekhulp. Ik had paniekaanvallen, en niet zo’n beetje ook. Maar ik ben er ook weer vanaf gekomen en dat is zo onbeschrijfelijk fijn dat ik er een training voor ontwikkeld heb.
Zo kan ik meer mensen bieden wat ik geleerd heb, hoe ik mijn paniekaanvallen de baas geworden ben en mijn leven weer terug heb. 
Ik deel mijn verhaal en mijn oplossing om je te inspireren ook je paniek de baas te worden. Of je dat nu via mijn training doet of op je eigen weg. Een leven zonder paniek is zo mooi, dat wil je.
 
Schaamte voor je paniekaanvallen
Schaamte voor onze mentale problemen zit heel diep. Ik heb er 5 jaar over gedaan voordat ik mijn paniekprobleem deelde met vrienden en familie.
Er rust een soort taboe op het bespreken van zoiets persoonlijks. Terwijl juist het delen van je paniek en angst kan helpen je klachten te verminderen. Ik kan je alleen maar oproepen voor al je probleem te delen met familie en vrienden. Wanneer je, jouw probleem deelt met de wereld en je schaamte voor je paniekaanvallen opzijzet, zal je merken dat mensen begrip tonen, je willen helpen en hun bezorgdheid uiten. 
Geen reden dus om je paniekaanvallen geheim te houden! 
 
Wanneer heb jij iemand vertelt over je paniek en angst? En wat was hun reactie? Ik ben benieuwd naar jullie verhalen! 

Jos

>