Wil jij een leven zonder paniekaanvallen?

Speciaal voor jou heb ik een 4 weekse training ontwikkeld aan de hand van de unieke HEKTO methode.

Staat jouw leven stil door paniekaanvallen?

Je hart klopt in je keel, je krijgt bijna geen lucht, je hebt pijn in je borst, je lijkt wel te stikken, je handen trillen en het zweet breek je uit. Je denkt een hartaanval te krijgen, flauw te vallen of gek te worden.

Je vriend of vriendin belt een ambulance en ondertussen word jij misselijk, zie je sterretjes voor je ogen en ga je hyperventileren. Je ademhaling is totaal niet meer de controleren en je lijkt wel buiten jezelf te treden. Het is helemaal mis. 

In het ziekenhuis of vaker bij de huisarts kunnen ze geen aanleiding vinden en blijkt er eigenlijk niets aan de hand te zijn. Het zit, ja daar komt ie, TUSSEN JE OREN! Je mag naar een psycholoog en krijgt soms wat medicatie mee voor thuis. 


Angst voor de angst

Na je eerste paniekaanval komt de angst voor angst. Want de hel waar je tijdens je eerste paniekaanval doorheen gaat is ontzettend beangstigend. Wat als het weer terug komt? Wat als je weer dat restaurant uit moet rennen? Wat als je inderdaad flauwvalt? 

Je gaat locaties mijden, neemt geen tram of bus meer, gaat soms chronisch hyperventileren en op vakantie gaan is niet eens meer mogelijk. 

Je werk gaat er onder leiden, je kan niet meer autorijden en zonder dat je het kan voorkomen volgt er weer een paniekaanval. Vaak ook 's nachts. Je wordt wakker en voor je het weet zit je midden in een volledige paniekaanval en kan je niks doen. Niks lijkt te helpen. 

'Anxiety is a thin stream of fear trickling through the mind. If encouraged, it cuts a channel into which all other thoughts are drained.' ~ Arthur Somers Roche

Dat wekelijkse gesprekje met de psycholoog helpt soms maar vaker niet.


Nu is het klaar.

Het is nu echt tijd voor een oplossing zodat je jouw paniekaanvallen voor altijd de baas bent! 

Je bent klaar voor je toekomst!

Online 4 weken training

STOP JOUW PANIEKAANVALLEN

Mijn training volg je volledig online en je krijgt levenslang toegang!

 In de training leer jij zelfstandig je paniekaanvallen de baas te worden. Je krijgt praktische oefeningen die je gelijk kunt toepassen. Doordat je leert te begrijpen waar je paniek vandaan komt kun je na de training elke situatie weer aan.  

Tijdelijke aanbieding: 50% korting ! 

in het kader van de campagne "Hey, het is oké"

Kortingscode:

oke2020

Binnen 5 minuten beginnen!

Na aanmelding kun je meteen beginnen. Je ontvangt direct toegang tot de online omgeving zodat jij over 4 weken van jouw paniekaanvallen af bent.

Volledig online: in je eigen vertrouwde omgeving

De training is volledig online. Hierdoor kun je hem volgen waar en wanneer je maar wilt.

Je kan de training volgen via de computer, tabelt of smartphone. 

Direct beginnen

Heeft jouw psycholoog ook een wachtlijst van 7 (!) weken? En mag je dan 1 uurtje praten? Dat is niet genoeg als je paniekaanvallen hebt. 

Met mijn training kun je direct beginnen. Geen wachtlijst en je werkt elke dag aan je herstel! 

4 weken intensieve training

Mijn paniekaanval training gaat je helpen te ontspannen bevat onder andere: 

 • 4 weken training
 • 7 dagen per week
 • 25+ oefeningen  
 • 100+ pagina's over je symptomen  
 • 3 verschillende oefeningschema's 
 • 4 oefeningen per dag 
 • Modules over voeding en smartphone gebruik
Ook aandacht voor voeding

In mijn training is er niet alleen ruimte voor cognitieve oefeningen en ontwikkeling maar ook voor de invloed van voeding op je paniekaanvallen. Je wil toch elk hulpmiddel aangrijpen om je paniek de baas te worden? Je krijgt bijvoorbeeld een dagmenu en advies over voeding. 

Wat leer je in mijn training?

In deze 4 weken durende training leer je alles wat je moet weten om paniekaanvallen voorgoed achter je te laten. 

1

Week 1: Hoe je lichaam werkt

Om je angst de baas te worden moet je weten wat er in je lichaam gebeurt en hoe je hormonen bijvoorbeeld zorgen voor de start van een paniekaanval. Kennis is macht en deze week zorgt dat je de alle kennis krijgt over wat er in je lichaam gebeurt tijdens een paniekaanval. En heel belangrijk: je leert de eerste stappen in het stoppen van een paniekaanval met praktische oefeningen.

2

Week 2: Symptomen en je ademhaling

Als gevolg van je paniekaanval krijg je veel symptomen en het is ontzettend belangrijk te weten welke dat zijn. Je leert dat je niet in gevaar bent en wat je kan doen om de symptomen tegen te gaan.

Ook leer je wat hyperventilatie is en hoe een goede ademhaling je herstel gaat starten. Elke dag krijg je nieuwe oefeningen om je ademhaling weer te normaliseren, ook als je in paniek bent geraakt. 

3

Week 3: Mindset en positiviteit

Paniekaanvallen overwinnen is een uitdaging maar een positieve mindset maakt het vele malen makkelijker om je paniek de baas te worden. Je leert je mindset te veranderen in positieve zin. Daarnaast pakken we een andere belangrijk mentaal gevolg van paniekaanvallen aan: Piekeren. Stop je met piekeren en zorg je voor een positieve mindset dan verdwijnen je paniekaanvallen als sneeuw voor de zon. De beste oefeningen om te stoppen met piekeren leer je in deze week!

4

Week 4: Klaar voor de toekomst

Om je paniekaanvallen de baas te worden is het goed niet alleen je denkpatronen en mindset aan te pakken maar ook kennis te hebben over je voeding en over hoe je slaap in kan zetten voor je herstel.

Deze week zijn er weer oefeningen voor je positiviteit, ademhaling en ontspanning en maken we het oefeningenschema waarmee jij paniekaanval vrij kan blijven. Je bent nu klaar voor de toekomst!

Over Jos,

In 2010 had Jos haar eerste paniekaanval. Haar paniekaanvallen waren zo heftig dat een normaal sociaal leven niet meer mogelijk was. Eten in een restaurant, op vakantie gaan, een simpele autorit; het was niet meer mogelijk.


Uiteindelijk heeft zij vele duizenden euro's uitgegeven aan trainingen, psychologen en coaches zonder dat er eigenlijk echt een blijvend resultaat was. Soms bleven de paniekaanvallen even een paar weken weg, maar er kwam altijd wel weer een terugval.


Na 6 jaar kwam dan eindelijk een doorbraak: de paniekaanvallen bleven eindelijk weg, tot op de dag van vandaag!


Het geheim? Jos heeft de kennis en technieken die zij in al die jaren heeft geleerd samengebracht en hier haar eigen methode van gemaakt. 

Over de trainer:

Ervaringsdeskundige en lekker duidelijk

Jos heeft zelf duidelijk ervaren wat paniekaanvallen zijn. Ze stipt elk pijnpunt dat ik ken aan en gaat in op bijna alle problemen die ik ervaar met mijn paniekaanvallen. Haar persoonlijke verhaal maakt de training nog toegankelijker.

Lyanne uit Rijswijk NB

Studente

Jos weet wat het is om angst te hebben en weet wat werkt

Het is fijn dat Jos weet wat paniekaanvallen zijn en hoe ze voelen. Ik voelde me direct begrepen!


Maria uit 's Gravenzande

Drama docent

Fijne schrijfstijl

Ik vind de schrijfstijl die Jos hanteert erg fijn. Geen moeilijke woorden en alles overzichtelijk uitgelegd. Heel fijn als je toch al paniek hebt!


Anton uit Ridderkerk

Online marketing specialist

Bespaar jezelf € 12.800,- !

In 6 jaar tijd heb ik in totaal ruim € 12.800 uitgegeven aan trainingen, coaches en psychologen. Het resultaat? Nog steeds paniekaanvallen.


In al die jaren heb ik vele technieken geleerd, sommige werken, maar heel veel werkt gewoon niet.

 

Uiteindelijk heb ik daarom zelf een methode ontwikkeld, die precies combineert welke methodes en technieken werken.


Het resultaat is een unieke training specifiek gericht op het oplossen van jouw paniekaanvallen. Het is een ultieme combinatie uit de beste trainingen en kennis over o.a. NLP, mindfulness, cognitieve therapie en natuurlijk oefeningen maar ook met aandacht voor voeding en slaapgewoontes.100% Tevredenheidsgarantie 

Ik ben ontzettend trots dat jij er voor kiest om mijn training te volgen. Ik wil dan ook 100% zeker zijn dat jij tevreden bent. Daarom krijg je van mij een 30 dagen 100% tevredenheidsgarantie. Dus merk je geen enkele verbetering in je paniek en angst? Dan krijg je gewoon je geld terug! 

Wat andere clienten zeggen over de training 'Stop je paniekaanvallen':

Eindelijk online hulp

Na jaren van proberen eindelijk online hulp gevonden voor mijn paniekaanvallen. Ik merk al verschil en ik ben pas net begonnen met de training. 

Myra uit Weesp


Linda uit Zeewolde

supermarkt manager

Makkelijk te volgen!

Ik heb echt genoten van deze cursus. De cursus was niet te lang en toch effectief. Het was goed gestructureerd en uitgevoerd in de juiste volgorde en in het juiste tempo. Geen informatie-overload, maar eenvoudige oefeningen om elke uitdaging aan te gaan. Het is een fijne cursus die ik iedereen kan aanbevelen.

Glenda Sanders

Financial Advisor

Alles wat ik moest weten over paniek

Na mijn eerste paniekaanval wilde ik graag actief iets kunnen doen als ik weer een paniekaanval zou krijgen. De cursus geeft je precies alle informatie die je zoekt en de oefeningen zijn makkelijk te volgen. De beste keuze die ik ooit heb gemaakt! 

Veelgestelde vragen:

Wat is de HEKTO-Methode?

Waarom kan ik hier wel meteen beginnen?

Is er wetenschappelijk bewijs dat online trainingen effectief zijn?

Waarom werkt deze training tegen paniekaanvallen?

Is er elke dag van de 4 weken iets te leren? 

Inhoud

Online 4 weken training

Persoonlijke coaching

Symptoom uitleg en herkenning

Mindfulness oefeningen

Ademhalingsoefeningen

Concentratie-oefeningen

Mindset training

Cognitieve training

Voedingsadvies

Actieve oefeningen

Praktische slaap tips

Vermijdingssituaties overwinnen

NLP oefeningen

Praktische opdrachten

Direct beginnen

Persoonlijke 1 op 1 coaching

Prijs

€ 247,-

€ 2.290,-

Nu tijdelijk 50% korting op de online 4 weken durende training met code: oke2020

(korting wordt verrekend in winkelwagen)

STOP JE PANIEKAANVALLEN

4 weken durende online training

247,-

 • Levenslang toegang
 • Direct beginnen
 • Dagelijks uitleg 
 • Leer minimaal 20 oefeningen om je paniek te stoppen
 • Bewezen effectief -HEKTO Methode
 • Door een ervaringsdeskundige

Gefeliciteerd, jouw toekomst begint nu!

Ja, paniekaanvallen zijn ontzettend eng en beangstigend maar het fijne is dat je er iets aan kan doen! Gewoon door je brein te helpen de juiste denkpatronen te kiezen, te leren ontspannen en je ademhaling weer te normaliseren. 

Ook jij kan straks weer leuke dingen doen, lekker uiteten, op vakantie, je lekker onder de mensen begeven; simpelweg meedoen aan het leven zoals je ooit deed.


Echt waar, ik begrijp dat je nu bij jezelf denkt: dit komt nooit meer goed. Maar je zal versteld staan hoe snel je hier weer bovenop komt. Je brein is een wonderlijk iets en met een beetje hulp van mij, kan jij echt alles! 


Je toekomst begint nu. 


Tot snel!


Liefs, 


Jos>